Over Loop & Leef

Mijn leven in beweging

Evert van Veldhuizen coach wandelend in de bergen

Loop & Leef is de coachingspraktijk van
Evert van Veldhuizen (53 jaar)

Beweging kleurt mijn leven. Mijn energie en drive kan ik kwijt in mijn passie, hardlopen en wandelen in de natuur. In mijn persoonlijke leven staat beweging symbool voor verandering en beleving, keuzes maken, doelen stellen, stappen zetten, voelen en ervaren, samen lopen, vastlopen, leren van fouten, steun en hulp vragen, en nieuwe wegen en paden durven bewandelen. Beweging brengt mij ook ontspanning, rust en balans. Die levenservaring deel ik graag.

Bij mijn eerste ervaringen als loop- en wandeltrainer, 15 jaar geleden,  ontdekte ik dat ik het coachen van mensen zeker zo leuk vind als zelf in beweging zijn. De samenhang tussen lichaam en geest, voeding, ontspanning, stress en slaap heeft mijn interesse. Mensen fitter, sterker, gezonder en weerbaarder laten voelen, en die successen samen kunnen vieren, dat is mijn missie.

Mijn passie, missie en levenservaring komen samen in mijn praktijk Loop & Leef, waar ik als gediplomeerd leefstijlcoach (BLCN), runningtherapeut (BRTN) en looptrainer (Atletiekunie) veel voldoening haal uit het coachen van mensen op hun weg naar een actief en gezond leven.

Evert van Veldhuizen coach in zijn praktijk Loop & Leef
Evert van Veldhuizen coach
Evert van Veldhuizen hardlopen Valkenloop

Mijn sportieve leven

In mijn jeugd heb ik diverse (team)sporten beoefend, waaronder (zaal)voetbal, korfbal, squash, zwemmen en wielrennen. Nu loop, wandel en fiets ik vooral graag, en bij voorkeur in de natuur.

Met veel plezier kijk ik terug op een 400-tal (wedstrijd)lopen, crossen, diverse ultralopen en trails in binnen- en buitenland, zoals de 60 van Texel, de Houffatrail (50 km) en de Trail des Fantômes de La Roche (65 km). Ik liep een 40-tal halve marathons en 15 (inter)nationale marathons, waarvan 5 maal binnen 3 uur.

De Vierdaagse van Nijmegen, Kennedymars in Someren, Hart voor Brabantloop, een ¼ triatlon in Weiswampach, en de ROPA-run van Hamburg naar Rotterdam waren onvergetelijke ervaringen. Evenals een groot aantal prachtige wandel- en trektochten door de bergen in Europa, Ecuador en de Filippijnen.

Evert

Jen Rhines:

Life and running is not all about time but about our experiences along the way

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul onderstaand formuliertje in en we reageren snel!

Loop & Leef

Kekkeneind 12b

5513 AA  Wintelre