Coachingstraject

Verandering die bij jou past

Jij hebt de regie en zet de stappen, de leefstijlcoach ondersteunt

De coaching bij Loop & Leef begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit voorgesprek is er aandacht voor jouw hulpvraag en achtergronden, en wordt de werkwijze en visie op leefstijl van Loop & Leef uitgelegd. Ook bespreken we het kostenplaatje. In sommige gevallen wordt leefstijlcoaching door de zorgverzekeraar vergoed, of door de werkgever bij een re-integratietraject. Is er wederzijds een goed gevoel, dan maken we een afspraak voor de intake en start van de samenwerking.

Bij de intake gaan we uitgebreid in op jouw hulpvraag, problemen en persoonlijke situatie.

We komen tot het doel van het coachingstraject en de eerste acties. Ook maken we tijdens de intake afspraken over de frequentie, duur en invulling van de coachingssessies (fysiek, telefoon, online) en kosten en betaling. Gesprekken kunnen we ook wandelend doen. Buiten zijn, frisse lucht, bos en natuur, het is stressverlagend en heeft een positieve uitwerking op lichaam en geest.

Een coachingstraject heeft vaak een minimale doorlooptijd van 3 – 6 maanden. Vaak zijn de sessies aan het begin frequenter dan aan het eind van het traject. Het traject wordt afgesloten met een evaluatie en eventuele afspraken over nazorg.

Haemin Sunim:

Droom groot, maar begin klein. Een kleine aanpassing kan een groot effect hebben op je leven.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul onderstaand formuliertje in en we reageren snel!

Loop & Leef

Kekkeneind 12b

5513 AA  Wintelre