Behandeltraject

Een persoonlijke invulling van jouw therapiedoelen

Een behandeltraject runningtherapie bij Loop & Leef begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit voorgesprek bespreken we jouw hulpvraag en de werkwijze van Loop & Leef. Je krijgt uitleg over de therapievorm en we stellen vast of het voor jou op dit moment passend kan zijn, gelet op je lichamelijke conditie en fysieke mogelijkheden. Is dat het geval, dan bespreken we de kosten van het traject. In sommige gevallen wordt runningtherapie door de zorgverzekeraar vergoed, of door de werkgever bij een re-integratietraject. Is er wederzijds een positief gevoel, dan maken we een afspraak voor de intake en start van het traject.

Bij de intake gaan we nader in op de therapiedoelen, komen we tot een persoonlijke invulling van het traject en maken we afspraken over trainingssessies en kosten. Ook doen we een conditietest en worden vragenlijsten ingevuld. Gedurende en na afloop van het traject wordt dit herhaald. Op deze manier kan de voortgang en het effect van de therapie worden bepaald en tussentijds worden aangepast.

Het behandeltraject heeft een doorlooptijd van minimaal 8 – 12 trainingssessies. Het traject wordt afgesloten met een evaluatie.
Loop & Leef biedt de mogelijkheid van een passend vervolg en nazorg.

ERvaringen

‘Ik werd vanaf het begin op een laagdrempelige manier geholpen om uit mijn comfortzone te komen’

Lia

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul onderstaand formuliertje in en we reageren snel!

Loop & Leef

Kekkeneind 12b

5513 AA  Wintelre